Website, Webshop, Blog, Socials – jouw online aanwezigheid is belangrijk en verdient aandacht. De Visuele Kant helpt je verder met vormgeving en structuur (webdesign), beleving (UI/UX) en vindbaarheid (SEO).

Nieuwe Website

Webdesign mag dan toegankelijker geworden zijn, maar het ontwikkelen van een overtuigende, eigentijdse online etalage is nog steeds een vak apart. De Visuele Kant is thuis in verschillende platformen en methodes, en helpt met het vormgeven en uitbouwen van jouw basis op het web.

4 heldere stappen

Een kwalitatief goede website is niet vanzelfsprekend. Het ontwikkelen van zoiets veelzijdigs en dynamisch vereist een gestroomlijnd proces:

Kaderen

We stellen samen vast welke rol de website gaat vervullen en welke doelen je op korte termijn door middel van de website wilt bereiken.

Funderen

Op basis van de gekozen kaders kiezen we de juiste basis: een fundament dat nu voldoet, maar ook ruimte biedt voor toekomstplannen.

Ontwerpen

We bepalen de structuur van de content en maken de creatieve vertaalslag van huisstijl naar website. Eventueel wordt de huisstijl uitgebreid.

Bouwen

Eenmaal eens over de definitieve vormgeving maken we de stap naar de techniek. De uitkomst is een complete website.
Bij een nieuwe website komt ontzettend veel kijken. Misschien wil je meer lezen of stel je liever direct je vragen:

Aanpassen & Uitbreiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse vitae metus interdum, porttitor massa a, rhoncus tellus. Pellentesque velit enim, commodo sit amet pulvinar sit amet, pretium at augue.

Structuur

Een degelijke structuur wordt belangrijker naarmate een website groeit. Door opnieuw na te denken over de indeling en hiërarchie van alle content helpen we bezoekers te vinden wat ze zoeken.

Uiterlijk

Soms is een nieuwe website de beste optie, maar ook bestaande sites kunnen worden opgefrist. Ik help je graag om jouw bestaande website beter aan te laten sluiten op een (nieuwe) huisstijl.

Content

Je hebt nieuw aanbod of wilt meer aandacht vestigen op je visie of je team. Ik kan je helpen om nieuwe content een plek te geven of bestaande contant te herzien.

Functionaliteit

Van formulieren tot chatbots: de mogelijkheden op het web zijn vrijwel eindeloos. Laten we ons richten op jouw doelen en de behoeftes van jouw klant. Wat heb je voor ogen?
Aanpassen en uitbreiden kan op allerlei manieren. Misschien wil je meer informatie of stel je liever direct je vragen:

De Visuele Kant van jouw website

Visuele elementen zijn ook op een website allesbepalend. Bezoekers  worden geprikkeld en overtuigd door beeld.

Met behulp van mijn andere diensten kunnen we grote sprongen maken:

Webdesign /
landing page
blog
pagina's
formulieren
analytics
contact
Branding /
toepassing huisstijl
nieuwe kleuren
nieuw logo
style guide
lees meer
Vormgeving /
illustraties
iconen
visuals
infographics
lees meer
Fotografie /
team
locatie
event
lees meer

WordPress Beheer & Onderhoud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse vitae metus interdum, porttitor massa a, rhoncus tellus. Pellentesque velit enim, commodo sit amet pulvinar sit amet, pretium at augue.

Webhosting

Loop met een grote boog om het oerwoud van aanbieders heen en laat dVK het vuile werk opknappen. Werkt er iets niet? Dan kan je bij mij terecht.

Updates & Back-ups

WordPress is een platform dat constant wordt doorontwikkeld. Wanneer jouw website achterop raakt, brengt dat risico’s met zich mee. Met structureel onderhoud beperken we die risico’s tot een minimum.

Support

Wordpress biedt veel mogelijkheden aan jou en je collega’s om zelf aanpassingen te doen, maar is wel een leercurve. Ik kijk graag met je mee.

Monitoring

Alles verandert constant. Jouw zichtbaarheid op Google of koppelingen met jouw social media kunnen daardoor worden beïnvloed. Ik ben goed op de hoogte en houdt een oogje in het zeil.
Richt je volle aandacht op jouw kerntaken. Het beheer van jouw website is bij mij in goede handen. Verdiep je verder of neem gelijk contact op:

Zit je met vragen?

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord: per mail, telefonisch of face to face.