Personeel, Locaties, Events – bedrijfsfotografie kent uiteenlopende vormen en toepassingen. Laat jezelf vastleggen zoals je bent: op kantoor of met je beiden voeten in de klei. Direct indruk maken op je klant?De Visuele Kant fotografeert jou, je team en je werk.

Pakkende en bruikbare fotografie

Kosten maken bij de start van je onderneming of freelance-carrière is altijd ingewikkeld.

Hoe kan fotografie ondersteunen bij het aanspreken en overtuigen van mijn doelgroep?

Je bent zelf onderdeel van je merk of organisatie. Fotografie is hét medium om dit persoonlijke aspect naar buiten te brengen, en de Visuele Kant heeft de kennis en creativiteit in huis om het waar te maken.

De Visuele Kant verzorgt op locatie portretfotografie, bedrijfsreportages en event-fotografie waarmee de persoonlijke kant van je onderneming of organisatie wordt belicht en je social media- profiel nog meer overtuigt.

In de professionele sfeer wordt de kracht van een persoonlijke uitstraling vaak onderschat. Je wilt met name je aanbod benadrukken, maar dit aanbod krijgt extra waarde en overtuigingskracht door ‘het wie en waarom’ te laten zien. Schroom daarom niet om iets van jezelf te laten zien, maar dan wel op een goed doordachte, professionele manier.

Events: een bron van sterke beelden

Speciale gelegenheden zoals borrels, presentaties, jubilea en heidagen zijn niet alleen leuk om vast te leggen, maar ook een kans bij uitstek op goed beeldmateriaal. Hier schieten smartphones te kort en loont een fotograaf die met volle aandacht observeert en ongemerkt toeslaat. 

Dit geldt natuurlijk net zo goed wanneer evenementen organiseren je core business is. Ik ben er graag bij.

Zit je met vragen?

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord: per mail, telefonisch of face to face.