Begin je net met ondernemen? Of is je bestaande organisatie toe aan verbetering of vernieuwing? Jouw Visuele Kant verdient continu aandacht. Ik denk graag met je mee. Een verfrissend logo, opvallend visitekaartje, of een complete huisstijl gepresenteerd in een brand book? Samen maken we werk van jouw merk.

Waar ben je naar opzoek?

Branding voor startende ondernemers

Kosten maken bij de start van je onderneming of freelance-carrière is altijd ingewikkeld.

Wat is nu écht nodig in deze fase?

Omdat je maar één keer een eerste indruk maakt, is het aan te raden de vormgeving van een logo of huisstijl niet te onderschatten. De Visuele Kant helpt startende ondernemers daarbij met toegankelijke diensten. Zo ontwikkelen we samen de visuele basis voor jouw onderneming.

Jouw ‘merk’ is de verpakking van je diensten, producten of activiteiten. Het is het eerste dat mensen zien, en dus cruciaal voor de beleving. De juiste kleur- en vormtaal zorgt voor een goede, accurate eerste indruk. Zo legt een goed logo of visitekaartje de kiem voor een duurzame connectie tussen jouw onderneming en de mensen die je wilt bereiken.

Branding voor gevestigde ondernemers

Klaar voor de volgende stap? Dan is het tijd om alle externe communicatie van de afgelopen tijd eens onder de loep te nemen. Wellicht ben je tevreden over deelaspecten zoals het logo en de globale uitstraling, maar ontbreekt het nog aan eenheid en consistentie.

Een écht overtuigende huisstijl groeit niet over de tijd, maar wordt in één keer ontworpen (of herontworpen) voor een optimale samenhang. Met een stijlgids of brand book als naslagwerk kan je vervolgens jaren vooruit.

Zit je met vragen?

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord: per mail, telefonisch of face to face.