over mij

Ik geef met veel plezier vorm, kleur en uitstraling aan merkverhalen. Met mijn achtergrond in productontwerp kijk ik altijd naar het geheel. Mijn expertise is de Visuele Kant van producten en ondernemingen.

Bio /

Twan Zijlstra
1989, Amsterdam

Interesses /
(Pop)cultuur
Wetenschap
Geschiedenis
Politiek
Maatschappij

Opleiding

  • BA Product Design
  • MA Kunst & Media

Werkervaring

  • ZZP (Web)design
  • ZZP Fotografie
  • Escaperoom Design
  • Lasersnijden & CNC

In 2013 studeerde ik af in Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een tussenjaar besloot ik me verder te verdiepen in de Cultuurwetenschappen aan de VU, maar kwam ik na het succesvol afronden tot de conclusie dat ik toch echt zelf wilde creëren. Vier jaar heb ik me uitgeleefd in het ontwerpen en bouwen van Escape Rooms, om me uiteindelijk volledig te richten op de Visuele Kant.

dVK in een notendop

Klanten kan ik helpen met vragen en wensen op het gebied van merkidentiteit, vormgeving en fotografie. Deze visuele bouwstenen, al aanwezig of samen ontwikkeld, zet ik in om eigentijdse, professionele websites te realiseren en jouw doelgroep te overtuigen.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat je nieuwe online etalage goed blijft draaien door middel van updates en onderhoud. Met vragen en nieuwe wensen kun je altijd bij me terecht.

Aan het goede adres

Van start-up tot stichting, van vereniging tot bloeiend bedrijf: de Visuele Kant maakt het verschil en helpt ook jouw onderneming verder. Binnen elk budget zijn er mogelijkheden, dus voel je vrij (aan) te bellen!

Zit je met vragen?

Neem gelijk contact op! Ik sta je graag persoonlijk te woord: per mail, telefonisch of face to face.