de Visuele Kant ‣ Webdesign en Social ‣ Bouw aan online aanwezigheid ‣ categorieen4 02

Bouw aan online aanwezigheid

Je wilt je eerste website lanceren, of je bent van plan een webshop, blog of social media-account op te zetten. Webdesign mag dan toegankelijker geworden zijn, maar het ontwikkelen van een overtuigende, eigentijdse online aanwezigheid is nog steeds een vak apart. De Visuele Kant is thuis op verschillende platformen en helpt met het vormgeven en uitbouwen van jouw basis op het web.

Aanwezig zijn op internet is vanzelfsprekend en zelfs onmisbaar geworden. Je wil je doelgroep online informeren, inspireren en in sommige gevallen verleiden tot een aankoop, inschrijving of donatie. Omdat er zoveel mogelijk is online, is het belangrijk prioriteiten te stellen.

Wat dVK voor je doet

Een heldere, informatieve website is vaak het startpunt, en kan de basis vormen voor uitbreiding naar social media. Als blogger of online winkel zal je je echter gelijk willen richten op je kerntaak met behulp van een goed functionerende blog of webshop. De Visuele Kant kan helpen bij het maken van deze afwegingen, en heeft de kennis en vaardigheden in huis om in een korte tijd je website, -shop of blog te ontwerpen en te lanceren.

Omdat een professionele en overtuigende aanwezigheid op internet essentieel is, ook wanneer je net begint, biedt de Visuele Kant maatwerk op basis van de behoeften. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen waarmee we de basis neerzetten, of een bestaande basis verder uitbreiden.