Strategische Fotografie

Personeel, Bedrijfsruimtes, Events – bedrijfsfotografie kent uiteenlopende vormen en toepassingen. Laat jezelf vastleggen zoals je bent: op kantoor of met je beiden voeten in de klei. De Visuele Kant fotografeert jou, je team en je werk. Meer informatie.

de Visuele Kant ‣ Strategische Fotografie ‣ Overtuig met een Personal Touch ‣ categorieen4 04

Overtuig met een Personal Touch

Een merk (naam, logo, verhaal) is een goed middel om een product of dienst mee te presenteren, maar wie zit erachter? De persoonlijke achtergrond is vaak minstens zo belangrijk in een overtuigende presentatie. De Visuele Kant verzorgt op locatie portretfotografie, bedrijfsreportages en event-fotografie waarmee de persoonlijke kant van je onderneming of organisatie wordt belicht en je social media- profiel nog meer overtuigt.

In de professionele sfeer wordt de kracht van een persoonlijke uitstraling vaak onderschat. Je wilt met name je aanbod benadrukken, maar dit aanbod krijgt extra waarde en overtuigingskracht door ‘het wie en waarom’ te laten zien. Schroom daarom niet om iets van jezelf te laten zien, maar dan wel op een goed doordachte, professionele manier.

Wat dVK voor je doet

De toegevoegde waarde van een persoonlijk uitstraling geldt in het bijzonder wanneer je diensten aanbiedt, een uniek product bekendheid wil geven of voor een goede zaak strijdt. Je bent zelf onderdeel van je verhaal. Fotografie is hét medium om dit aspect naar buiten te brengen, en de Visuele Kant heeft de kennis en creativiteit in huis om het waar te maken.