Grafische Vormgeving

Logo, Visitekaartje, Promotiemateriaal, Presentatie Slides – grafische vormgeving vormt het decor van jouw onderneming. De Visuele Kant ontwikkelt een merkuitstraling naar jouw wensen en geeft vorm aan jouw verhaal. Meer informatie.

de Visuele Kant ‣ Grafische Vormgeving ‣ Ontwikkel een merkuitstraling ‣ categorieen4 01

Ontwikkel een merkuitstraling

Een nieuw idee moet vorm krijgen, maar ook een goed lopende onderneming kan behoefte krijgen aan vernieuwing. De Visuele Kant adviseert graag en ontwikkelt visuele uitingen op het gebied van visuele identiteit of ‘merk- uitstraling’. Denk daarbij aan een verfrissend logo, een uitnodigend visitekaartje of een complete huisstijl.

Jouw ‘merk’ is de verpakking van je diensten, producten of activiteiten. Het is het eerste dat mensen zien, en daarom cruciaal voor de beleving. De juiste kleur- en vormtaal zorgt voor een goede, accurate eerste indruk. Zo legt een goed logo of visitekaartje de kiem voor een duurzame connectie tussen jou(w ondrneming) en de mensen die je wilt bereiken.

Wat dVK voor je doet

Omdat je maar één keer een eerste indruk maakt, is het aan te raden de vormgeving van een eigen logo of huisstijl niet te onderschatten. Om startende ondernemers daarbij te helpen, biedt de Visuele Kant een toegankelijke dienst voor het ontwikkelen van de visuele basis voor je onderneming of initiatief.